dijous, 10 de novembre del 2011

La nostra identitat!!!!
A la classe d’estratègies d’intervenció II vam realitzar una activitat; una activitat que ens ha fet reflexionar un poc més sobre la nostra vida, ens ha fet aturar-nos uns instants per pensar quins han estat els fets que ens han marcat al llarg de la nostra vida.
En el nostre grup vam decidir que triaríem 8 moments importants, tot i que sabem que en tenim més vam haver de fer una selecció, cosa que ens ha suposat un poc de dificultat. Aquí us deixo aquest vídeo que amb tanta il·lusió hem fet.
Hi ha que dir, que va ser una activitat que me va agradar molt, ja que no només exposava un trosset de la meva vida cap a les meves companyes, sinó que també em va permetre conèixer algunes coses que no coneixia de les companyes. I això, la veritat, és MOLT DE GUST!!!

5 comentaris:

  1. Ole, ole, com na Natàlia, saps aquella que sempre riu, però que tu no me tens com a companya perquè no me veig a sa llista de blogs!, ai, ai! Cristineta, que me posaré molt maleita....
    Me va agradar molt sa vostra presentació.
    Un beso

    ResponElimina
  2. Ho sou guapes!!! Me va agradar molt es vostro vídeo, diu molt de totes voltros! Gràcies per compartir un trosset de sa vostra vida amb totes noltros!!! Ja som una família! ;)

    ResponElimina
  3. Un dia molt emotiu però molt polit! Ens va servir per coneixer-nos una mica més a totes! ;)

    ResponElimina